Download bluetooth til pc gratis dansk

Forbind en Bluetooth-enhed i Windows – Microsoft Support

Få mere at vide om, hvordan du tilslutter en Bluetooth-enhed i Windows og justerer indstillingerne for Bluetooth-parring.

Download og installer den nyeste driver til Wireless Bluetooth

3. feb. 2023 — Denne artikel indeholder oplysninger om, hvordan du downloader og installerer Bluetooth-driveren på en Dell-computer, der kører på Windows …

Download let, sikkert og gratis de nyeste drivers her

Her finder du drivers til alt. F.eks. til Creative, HP, Nvidia og ASUS. Vi har også software der automatisk opdaterer alle dine drivers for dig.

Her finder du drivers til alt. F.eks. til Creative, HP, Nvidia og ASUS. Vi har også software der automatisk opdaterer alle dine drivers for dig. Det er vigtigt, at have installeret de korrekte og seneste drivers aht. funktionalitet, hastighed og sikkerhed.

Opdatering af drivers – Giver dig en bedre PC – Download.dk

Top 10: Opdatering af drivers – Giver dig en bedre PC

Her i kategorien, Opdater alle drivers, kan vi anbefale dig at se nærmere på DriverScanner 4.2.1.0, Driver Navigator (dansk) 3.6.9, SlimDrivers Free 2.3.1, …

Her får du let et overblik over de 10 mest populære programmer til opdatering af alle din PC’s drivers med på en gang. Du er i gang på 2 minutter.

Software og service – Jabra

Software og service

Jabra Direct er gratis pc-software, der gør det muligt at fjernbetjene opkald via Jabra USB-enheder og de seneste udgaver af softphones.

Jabra tilbyder softwareløsninger og service, der hjælper jer med at få det optimale ud af jeres headset.

Jabra Evolve2 65 – Support

Jabra Evolve2 65 | Jabra Support

Jabra Evolve2 65 – USB-C MS Teams Stereo – Black. Varenr.: 26599-999-899 Modelnum(re): HSC110W (Headset), END050W (Bluetooth adapter), DIV020 (Charging …

Få support til Jabra Evolve2 65. Find alle produktvejledninger, ressourcer og ofte stillede spørgsmål

Download WinRAR – få WinRar helt GRATIS – sådan gør du!

Dog kan du godt bruge WinRar på mac, men for at få det bedste ud af programmet kan du være nødsaget til at bruge Windows på din Apple computer, hvilket de …

Canon EOS Utility-software

Canon EOS Utility-software – Canon Danmark

CANON EOS UTILITY. Fjernbetjen dit EOS-kamera, og overfør nemt dine filer med gratis Canon-kamerasoftware til PC og Mac. Download.

Betjen dit EOS-digitalkamera fra din computer, og overfør billeder fra dit EOS-kamera til din computer.

Apple Music

Apple Music – Apple (DK)

Stream millioner af sange med tabsfri lyd uden at betale ekstra. Download dine favoritter, og lyt offline. Lyt med gratis fra i dag.

Download Logitech Options

Vi introducerer Logi Options+, den næste generations Options-app. Få de bedste funktioner fra Options med en frisk, brugervenlig grænseflade – gratis.

Logitech Options låser op for funktioner og lader dig tilpasse dine mus, tastaturer og pegefelter til optimal produktivitet og kreativitet.

Keywords: download bluetooth til pc gratis dansk